Ples za odrasle

Plesna škola Dare To Dance Vam nudi veliki broj individualnih i grupnih časova različitih plesnih stilova.

DANCE TO DISTRESS

Iskusite jedinstveni plesni kurs kreiran samo za dame koje žele da ožive svoje telo posle dugog dana u kancelariji. Uz ritmove najnovijih hitova i kroz različite plesne stilove oblikujte svoje telo i poboljšajte kondiciju na nezaboravan način.

SALSA & BACHATA

Zaigrajte plesove koji su osvojili svet sa Dejanom i Sanjom.

Sanja i Dejan su međunarodni instruktori društvenih plesova iz Niša i začetnici salsa scene u južnoj Srbiji. Predavali su i nastupali na vodećim svetskim festivalima u Evropi i regionu kao i u Indiji, Tajlandu, Saudijskoj Arabiji, Kataru, Singapuru i dr. Višestruki su osvajači državnih prvenstava u Salsi, Bachati, Argentinskom tangu, Standard i Latino show-u kao i u Latino-američkim i Standardnim plesovima gde su i započeli svoju plesnu karijeru.

KOMERCIJALNI PLES

Komercijalni ples je stil koji obuhvata različite popularne plesne stilove viđene u komercijalnim okruženjima kao što su muzički spotovi, koncerti i scenski nastupi. Često kombinuje elemente hip hopa, džeza, savremenog plesa i drugih stilova. Komercijalni ples odlikuje se svojom raznovrsnošću a pored časova našim polaznicima nudimo i mogućnost nastupanja u video spotovima, šou-programima i na koncertima naših najvećih zvezda.

KURS PLESA

Zaronite u svet plesa kroz naš kurs koji kombinuje zabavu, vežbu i izazov. Kroz Latino-američke, standardne i social plesove naučite nove korake, poboljšajte koordinaciju, upoznajte nove ljude i uživate u jedinstvenom iskustvu plesa.

0
energija
0
ljubav prema plesu
0
druženje

Broj telefona

069778845

email

office@daretodance.rs

Adresa

Deligradska 27, Stari DIF

Bulevar Zorana Đinđića 44

društvene mreže