Dare to dance

O nama

Plesni klub “DARE TO DANCE” otvoren je 28. januara 2015. godine sa sedištem na Slaviji, u sklopu sportskog centra “STARI DIF” u Deligradskoj ulici. Plesni klub u Srbiji već prednjači po medaljama i uspesima svojih takmičara kako na domaćim tako i na međunarodnim takmičenjima. Član je Plesnog Saveza Srbije, a na čelu kluba nalazese višestruki državni prvaci u Sportskom plesu. 

18. juna 2016. godine PK “Dare to Dance” organizuje zvanično Državno prvenstvo u sportskom plesu koje je po mnogo čemu pomerilo standarde u organizacijido maćih takmičenja. Prvenstvo je održano pod pokroviteljstvom njenog kraljevskog visočanstva princeze Katarine Karađorđević.

4. juna 2017. PK “Dare to Dance” organizuje drugo po redu Državno prvenstvo Srbije u sportskom plesu, ponovo pod pokroviteljstvom njenog kraljevskog visočanstva princeze Katarine Karađorđević.

0
energija
0
ljubav prema plesu
0
druženje

naš tim

Usudi se da plešeš uz naš tim

Ples je za mene sinonim za ljubav, prečica za sreću i najlakši način da učiniš nešto dobro za sebe a pored toga me je načio kako da budem šampion!

Ivan mileusnić

Osnivač, Umetnički Direktor, Glavni Trener

Ako radiš ono što voliš nećeš raditi ni dan u životu je u mom slučaju rečenica koja me najbolje opisuje.


žarko anđelković

Osnivač, Generalni Direktor, Glavni Trener

Ples je sastavni deo mog indetiteta. Naučio me je kako da izrazim svoje emocije, ples je život.JANA POPOVIĆ

Trener

Ples, za mene, je više od igre i sporta, to je način na koji hodam kroz život. Pravilo je jedno, započnite svoj dan plesom, zato što menja način kako hodate kroz život…

Ana mijailović

Trener

Vrlo jednostavno – NO PAIN NO GAIN.nemanja božić

Kondicioni Trener

Ples volim zbog toga što kroz pokrete publici mogu da ispričam svoju priču i za mene ne postoji lepši osećaj nego onaj na sceni.


Marina gutić

Trener Asistent

Upravni odbor

predsednik kluba
olivera đorđević 
članovi odbora
Danijela karić
žarko anđelković
valentina mileusnić
sonja anđelković