Prvenstvo republike u sportskom plesu

Prvenstvo Srbije u savremenom plesu i
Prvenstvo Srbije u latino-američkim plesovima

Plesni klub Dare To Dance, na čelu sa Ivanom Mileusnićem tradicionalno organizuje ovo takmičenje od 2017. godine u saradnji sa plesnim savezom Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, Grada Beograda, i velikog broja prijatelja i sponzora koji su prepoznali interes u okviru ove veličanstvene manifestacije.

GENERALNI SPONZOR
Dunav osiguranje
LIDER NA DOMAĆEM TRŽIŠTU OSIGURANJA

Kao akcionarsko društvo za poslove osiguranja, reosiguranja, saosiguranja i ostalih usluga u ovoj oblasti, ,,Dunav osiguranje’’ je jedina kuća na domaćem tržištu registrovana za više od 180 usluga svih vrsta životnih i neživotnih osiguranja.

Brojna istraživanja na tržištu ukazuju na to da je ,,Dunav’’ sinonim za osiguranje i najjači srpski brend u ovoj delatnosti.

Kompanija ,,Dunav osiguranje’’ u svom poslovanju poštuje principe etičke odgovornosti i ljudskih prava. Poslovanje se zasniva na fer i transparentnim odnosima s klijentima, poslovnim partnerima i celokupnom javnošću.

Ozbiljno shvatajući svoju društvenu odgovornost, ulažu u brojne sportske kolektive i pojedince, kulturne, naučne i umetničke projekte, sa svešću da su podrška pravim vrednostima vodi istinskom napretku.

GENERALNI Pokrovitelj
fondacija humana srca

Fondacija Humana srca je osnovana u aprilu 2022. godine, sa sedištem u Beogradu, sa ciljem promovisanja, zaštite i unapređenja humanitarnih aktivnosti, kroz pružanje svih vidova pomoći ranjivim kategorijama društva, pogotovo deci i mladima u ruralnim i slabije razvijenim sredinama u Srbiji.

Fondacija posebnu pažnju usmerava na pružanje podrške mladima i deci u njihovom ličnom razvoju, kao i unapređenju kvaliteta života, kroz aktivnosti kao što su obrazovanje, sport, umetnost, zdravlje itd. Podrška se ne svodi samo na pružanju finansijske i materijalne pomoći, već i na obezbeđivanju znanja i veština, kojim se obezbeđuje održivost i dugoročnost jednom sprovedenih projekata.

Za detaljnije informacije o Fondaciji i aktivnostima koje sprovodi, možete se informisati putem zvaničnog sajta www.humanasrca.rs, kao i posetom zvaničnim stranicama na društvenim mrežama Instagram, Facebook i TikTok.

SPONZORI PRVOG REDA

Tesla Palace i Kosmaj Residence su sinonimi za najkvalitetniji i najsavremeniji sistem gradnje poslovnih i stambenih kompleksa u Srbiji.

Moderatori takmičenja

Sofija ostojić

Moderator Prvenstva u Savremenom plesu

milan jelen pajić

Moderator Prvenstva u LA plesu

ljiljana slijepčević

Moderator Prvenstva u LA plesu

Državno prvenstvo će otvoriti slađana ivanišević
potpredsednik pss

Doktorant fakulteta za sport, ples je deo njenog života od malena, kao reprezentativac branila je boje naše zemlje na mnogim svetskim i evropskim prvenstvima u standardnim i kombinaciji 10 plesova.

Nakon svoje takmičarske karijere u svetu plesa u trenažnom procesu novih generacija i do sada više od decenije u upravnim organima Plesnog saveza Srbije.

Takođe je 13 godina predavač na fakultetu za Sport i psihologiju u Novom Sadu.

Pokrovitelji

prijatelji prvenstva

ostali sponzori

medijski sponzori


Broj telefona

069778845

email

office@daretodance.rs

Adresa

Deligradska 27, Stari DIF

Bulevar Zorana Đinđića 44

društvene mreže