Časovi

pridruži nam se!

Bilo da li želite da zaplešete sami ili u paru, profesionalno ili rekreativno Dare To Dance je pravo mesto za vas. Tim profesionalnih stručnjaka i licenciranih trenera je tu da Vam približi svaki stil plesa. Usudi se i pronađi program za sebe! 

Ples za decu

Jedinstveni tečaj plesa za najmlađe koji će Vaše dete približiti različiim vrstama i stilovima plesa. Ples razvija socijalnu inteligenciju i kreativnu stranu ličnosti.

Mi deci nudimo slobodu i mogućnost da u plesnom smislu probaju “od svega po malo” s toga nudimo nekoliko stilova: Latino američke i standardne plesove, hip hop, komercijalni ples, balet i mnoge druge.

Takodje deci nudimo mogućnost da se plesom bave profesionalno, da učestvuju na nacionalnim i internacionalnim takmičenjima ili da budu rekreativci, da steknu zdrave navike, nove prijatelje i samopouzdanje na idealnom spoju treninga i zabave.


ples za odrasle

Plesna škola Dare To Dance Vam nudi veliki broj individualnih i grupnih časova različitih plesnih stilova.

DANCE TO DISTRESS – Jedinstveni plesni kurs samo za žene. Ovaj popularni kurs namenjen je damama koje žele da, nakon napornog rada u kancelariji i dugotrajnog sedenja za računarom oblikuju svoje telo i steknu dobru kondiciju, a sve to uz najnovije popularne hitove.

CUBAN & SENSUAL Zaigrajte plesove koji su osvojili svet. Neka Vas ritmovi salse, baćate, kizombe, regetona maksimalno opuste i pomognu da osetite duh dobre zabave i raspoloženja.

KOMERCIJALNI PLES – obuhvata najpopularnije plesne stilove koji se mogu plesati uz najpoznatije svetske hitove . Naučite koreografije sa nastupa ili iz spotova stranih zvezda Beyonce, Rihanna, Jason Derulo, Lady Gaga, Britney, Madonna ili nekih naših domaćih zvezda…


prvi Čas je besplatan

raspored treninga